Klubbmesterskapet 2023

Ingen tvil, Lasse Eggja er best!

23-åringen Lasse Eggja leverte en ypperlig prestasjon, seks slag over par etter 54 hull, og er fortjent klubbmester 2023 etter helgens konkurranser.

Men ingen grunn til å hvile på laurbærene, for bakfra med sterk andreplass, 17 slag over par, kom den unge og stadig bedre junioren Jeppe Skrettingland. Vel dobbelt så gamle Sjur Midtun Stangeland, også han 17 over par, viser at det er mulig å utfordre ungdommen.

Hanne Lise Hagman var stor favoritt i dameklassen og innfridde, men all ære til Rita Undheim som sjokkåpnet lørdag og fulgte nesten til hull 54 søndag.

Junior menn ble først avgjort på hull 36. Truls Skrettingland ble mester med ett eneste slags margin til Håkon Tveit. 

Fem juniorer koste seg gjennom to gode dager, lørdagen riktig nok temmelig utfordrende i regn og vind som for alle andre. 

Etter listerolls fra turneringsleder, ble alt rettet søndag. Herlig sommertemperatur og startlister som seg hør og bør for finalerunder. Og nydelig lapskaus begge dager i regi av Ruth Søreide.

I de ulike aldersklassene var Mildrid Bore uten konkurranse i Senior kvinner. Berit Pollestad Sele beholdt kontroll og førsteplass i klasse Eldre senior kvinner fra start til slutt søndag, det samme gjorde Martin Thu i tilsvarende klasse Eldre senior menn. 

Thu vant én av de store klassene (18 startende) hele seks slag bedre enn Jan Magne Obrestad og Gunnar Vestly.

Den store dramatikken sørget Atle Opstad og Sigurd Larsen for i klasse Senior menn. Sigurd utlignet på hull 36, men Atle avgjorde i omspill på hull 18 (9) etter et uheldig tredjeslag av Sigurd. 13 deltakere her er rimelig bra, men ingen kunne matche hovedklasse Menn med 24 startende, det sier også mye om prestasjonen til de aller beste med Lasse Eggja i spiss.

PS: Sjekk full resultatliste i golfbox.

Forrige
Forrige

Damene på tur til Sola GK

Neste
Neste

Oppstart seniorgolf etter ferien