Oppsummering Bohusmedal 2023

Årets medal er ved veis ende og vinnere i de forskjellige klasser er kåret.

Det har vært ekstremt mye bra scorer i år igjen, og utifra statistikker hentet fra Golfbox er det i snitt pr runde gjort 34.77 trippel bogeys eller verre, 43.46 dobbel bogeys, 66,76 bogeys, 88.34 par, 22.56 birdies og 0.23 eagles.

17.75 baller over gjerdet på hull en fra utslag, 5.33 shanker fra utslag hull 2, 34.78 snaphooker fra utslag 58 på hull 3, 8.95 baller i vannet på hull 7 og 45.76 baller på jordet på hull 9 vitner om at banen er ikke så lett som folk vil ha det til. 

Gjennomsnittsvinden har vært på 13.5 m/s, og nordvest har vært favoritten fra vindgudene.

Tallene er hentet fra værstasjonen på Mossige.

Så over til selve resultatene!

Årets medalist ble Gunnar Vestly i suveren stil.

Det var ingen som kunne tukte den gamle ringreven som surfa seg igjennom i elegant stil og uten å ta ut hele potensialet sitt! 

Eclectic damer klasse A ble vunnet av evigunge Hanne Lise Hagman på sylfrekke 32, foran Gro Beate Stangeland og Rita Undheim på flotte 38.

Eclectic damer klasse B seilte Berit Pollestad Sele sin egen sjø og fortøyet skipet på skarpe 35, mens Torill Holm frekka seg med 39 og Olaug Vesterheim Seland på 41.

Eclectic herrer klasse A var det kruttsterk konkurranse helt inn, der Lasse Eggja og Ronny Ponni begge landet på smått utrolige 25. Martin Øvestad tok tredjeplassen på 26 og det er jo kanonbra det og Martin!

I Eclectic herrer klasse B gjorde Vidar Haukalid akkuratt som han ville. Han lekte seg med konkurrentene og tikket inn på 34. Geir Åge Austbø yppet seg litt med 35 og Hans Aanestad og Ole Gabriel Kverneland følget etter på 36.

Årets championrunde på 18 hull ble vunnet på 68 brutto, -2. Den ble signert av Ronny Ponni, Lasse Eggja på 70 og Sjur Stangeland på 72.

Veeeldig bra 

18 hulls eclectic ble vunnet Ronny på 56, etterfølgt av Sjur på 60 og Jørgen Mikkelsen på 64.

GRATULERER til alle vinnere!

——

Vi vil og minne om at resultatene vil alltid komme før neste runde skal spilles!

Vi trenger ikke flere meldinger om vi har glemt å oppdatere osv. Vi har jobber utenom og gjør dette på frivillig basis. Dvs at noen ganger så blir ikke scoreinntastingskoden sendt før på ettermiddagen, og resultater kanskje ikke er på plass før uti uken etter.

Vi takker for nok en sesong og ser frem til neste år. I år som i fjor så spør vi om det er noen som vil ta over og ser syn på å ta over som generaler, hvis ikke kan det være vi kjører på nok en sesong, da kanskje med litt forandringer 🫨

 

Mvh Sjur og Ponni.

(Statistikker er forresten hentet fra egen fantasi)

Forrige
Forrige

Bjørn er autorisert golfdommer

Neste
Neste

Klubbtur 2024