Oliver og Lukas i vinnersirkelen på hjemmebane

Juniorarbeidet til Andreas, Kjartan og Jan Egil gir resultater. Det viste søndagens regionale juniorturnering, Hytorc tour, der Lukas Ueland og Oliver Lode Helland gikk helt til topps i eldste klasse, 16-19 år.

Over 80 spillere fra 6 til 19 år nikoste seg under nesten optimale forhold på en bane som fikk en mengde lovord av tilreisende fra Stord i nord til Egersund i sør. All ære til Leif & co. - og til geitene for sitt myke, hyggelige innslag..

All ære også til Magne Obrestad, starter som gjorde jobben i flere timer, sendte ut flight etter flight og ga gode råd om banen og lokale regler, og til Kjell Rimestad som i enda flere timer fungerte som forecaddie på hull seks og hjalp når noen slo seg i trøbbel. De unge følte at de ble tatt på alvor og satte pris på det.

Hele 19 av våre egne juniorer deltok, og ikke bare Lukas og Oliver som viste igjen. Lukas vant brutto eldste klasse med 10 over par etter 18 hull fra utslag 56, Oliver gikk minus 6 fra samme utslag og fikk følge av klubbkameratene Elias Hammervold Olsen (-4) på andreplass, med Nikolai Slettebø og Ole Magnus Braut på delt tredjeplass (-3).

La oss også nevne Vigrestad-gutten Endre Lygren som spiller for Ogna. Han var klart best brutto med pluss 6 i klassen 13-15 år.

Klassevinnere (18 hull utslag 49 j og 52 g):

Jenter 13-15 år netto

Karen Kjeldstad Rettedal, Sola +1

Jenter 13-15 år brutto

Karen Kjeldstad Rettedal, Sola +20

Gutter 13-15 år netto

Sindre Trovåg, Stord -1

Gutter 13-15 år brutto

Endre Lygren, Ogna +6

Jenter 16-19 år netto

Cecilie Øyri, Sandnes +3

Jenter 16-19 år brutto

Anine Berge, Stavanger +13

Klassevinnere (18 hull utslag 56)

Gutter 16-19 år netto

Oliver Lode Helland, Jæren -6

Gutter 16-19 år brutto

Lukas Ueland, Jæren +10

Vant etter omspill mot Jonas Embergsrud, Sandnes GK.

Resultatlistene finner du HER!

Forrige
Forrige

Golf Sommerskole

Neste
Neste

Takk Sparebankstiftinga Time og Hå!