Knivskarp duell om den gjeve tittelen

Lasse Eggja holdt hodet kaldt, avgjorde duellen mot Martin Øvestad og står igjen som klubbmester Herrer 2024.

Martin ledet til det gjensto bare 4 av 36 hull. Lasse og Martin presterte henholdsvis 148 og 150 slag, rett og slett imponerende fra bakerste tee under tøffe forhold lørdag og søndag.

Australieneren Lachlan McNicol og Ronny Ponni Einarsen fulgte opp med sterke 154 og 158 slag.

Naturlig nok fikk vi de beste scorene i herrenes eliteklasse, men flere av de totalt 56 deltakerne spilte kvalitetsgolf, særlig i guttenes juniorklasse. Der avgjorde Truls Skrettingland duellen mot Nikolai Nordås Steinsland og vant med 163 mot 167 slag.

Carl Aasland Jerstad var overlegen i klasse Menn Senior med flotte 163 slag, mens det ble kamp om klubbmesterskapet i klasse Eldre Senior Menn. Stødige Martin Thu holdt unna for Gunnar Vestly og Arnstein Leidland med henholdsvis 171, 175 og 175 slag.

I kvinneklassene var det skrint på deltakersiden, men all ære til Gro Beate Hamre Stangeland (vinner damer), Rita Undheim, Berit Pollestad Sele (vinner eldre senior damer), Anlaug Njærheim og Regina Mockiene (vinner senior damer).

Tross utfordrende værforhold ble helgen en fin opplevelse for de fleste - ikke minst takket være Elisabeth Olsens kokkelering. Nylaget, nydelig lapskaus begge dager toppet med masse heimebakt fra våre spillende kvinner. 

Reidar Gudmestad og Magne Obrestad loset turneringen trygt i havn lørdag, mens formann Henrik og Mona tok seg av søndagen med premieutdeling.

En spesiell takk rettes til Leif, Joakim og Banekomiteen som presenterte en nydelig bane som taklet været overraskende bra!

PS: Vi reduserte klubbmesterskapet til 2x18 hull i stedet for 3x18 som har vært vanlig for herre og dameklassen. Har noen synspunkt på dette, tar vi gjerne innspill på e-post egilnaer@gmail.com

Se alle resultater i Golfbox HER!

Forrige
Forrige

KM i putting 2024

Neste
Neste

Salg i Proshop