Damene tok for seg

Regina og Berit vant hver sin klasse under Sebo +50 på hjemmebane i helgen. Rita fulgte opp med tredjeplass i A-klassen.

Slett ikke verst i klassene for menn heller, en mengde gode plasseringer fra våre egne. Bjarte Ravndal toppet med seier i klasse D, mens Roger og Leif fulgte på med hver sin andreplass. Gunnar kom også på pallen i klassen til Bjarte og Leif.

Lagkampen vant Jæren GK fulgt av Egersund GK.

PS: Kanskje var den største vinneren blant 70 deltakere ferske surdeigsrundstykker og ditto kaker bakt på morgenkvisten av Rita - suverent gjort.

Igjen masse ros fra spillerne for utmerket arbeid med banen i forkant.

Premiering etter oppsatte kriterier som følger: 1. plass kr. 500,00, 2. plass kr. 460,00, 3. plass kr. 420,00, 4. plass kr. 370,00 og 5. plass kr. 330,00 - alt i gavekort fra proshop.

Klasse A damer tre premier: 1. Regina Mockiene 32, 2. Grethe Byrkjedal 31, 3. Rita Undheim 31

Klasse B damer tre premier: 1. Berit Pollestad Sele 34, 2. Astrid H. Robertson 34, 3. May Tove Vistnes 30.

Klasse C menn fem premier: 1. Frank Landmark 40, 2. Roger Lode 37, 3. Geir Owe Wærsland 36, 4. Gøran Steinhovden 36, 5. Arnt Ivar Fremstad 36.

Klasse D menn fem premier: Bjarte Ravndal 37, 2. Leif Øvestad 36, 3. Gunnar Vestly 34, 4. Jan Magne Obrestad 33, 5. Terje Frøyland 33

De fleste gavekortene ble delt ut like etter turneringsslutt. Resterende ligger i proshop.