Damegolfen til Sola 27-28 aug.

Denne siste helgen i august, dro 18 damer fra Jæren golfklubb på sin årlige overnattingstur for golf og sosialt samvær.

For 3. året på rad gikk turen til Sola golfklubb. De 2 foregående årene bodde vi på Sola Strand Hotel, i år var det fullt på hotellet, men vi bodde godt på Clarion Air Sola, som hadde en gedigen takterrasse i 4. etasje med fantastisk utsikt over Sola og Jærhavet. For 3. året på rad var det også strålende vær denne helgen, og vi startet lørdagen med Scramble turnering på Sola Golfklubb på Forus. Senere fikk vi en lang og god ettermiddag på takterrassen med både noe godt i glasset, og en litt spontan Yogaundervisning under kyndig ledelse av Elisabeth Olsen.

Så var vi klare for kveldens dyst, som startet med samling i hotellets peisestue, for et glass bobler og premieutdeling, etter dagens golfrunde. Det ble en ganske suveren seier med 79 bruttoslag til vinnerlaget, bestående av Else Johanne Sjøberg Bryne, Marit Pollestad og Torill Holm. På 2. plass med 85 slag brutto kom Anne Salte, Ruth Turid Søreide og Berit Solberg Hustoft. 3. plassen ble vunnet av Elsa Djuve Jerstad, Sigrun Klingsheim og Vigdis Skintveit også de med 85 brutto slag, men med 1 slag mer på de 3 siste hullene .

I restauranten inntok vi et nydelig måltid bestående av Skrei med mye godt tilbehør, og Creme Brûleè med is og bær til dessert. For de ekstra spreke startet søndagen med nok en Yogatime på takterrassen med Elisabeth, før vi alle spiste en innholdsrik og god frokost. Etter utsjekk fra hotellet var det klart for single Stableford turnering på Solastranden Golfklubb i strålende sensommervær!

Her ble scorene svært jevne, og nok en gang kom Else Johanne Sjøberg Bryne på 1. plass med 37 poeng, 2. plass ble vunnet av Anlaug Njærheim med 36 poeng, og på 3. plass kom Vigdis Skintveit med 35 poeng. Elsa Djuve Jerstad, Annette Skrettingland og Else Johanne S. Bryne klarte også hver sin birdie i løpet av runden! Vi har allerede bestilt fint vær til neste års tur som går av stabelen som vanlig den siste helgen i august :-) :-)

Forrige
Forrige

Golfglede for flyktninger

Neste
Neste

Salg i proshop